Verhalenavond in het Stadsklooster

StadskloosterJabixhûs  doet mee aan de verhalenavond  op 15 november met het thema Pelgrimsverhalen 
 
Petra van der Wal, een buurtbewoonster vertelt over haar reis naar  het ruige Schotse eiland Iona , sinds 600 na Christus een bijzondere plek in het Keltische Christendom en wat haar daar onverwacht raakte. 
 
Sietske Visser vertelt over haar pelgrimsleven rond Nijkleaster in Jorwert, waar zij van het begin af aan bij betrokken is . 
 
Marjan Beuker, kunstenares in Britsum,  vertelt over de belevenissen die zij samen met haar man mee maakte op het Jabikspaad, de route naar Santiago de Compostella.
 
Klaas Kattouw vertelt over zijn reis naar Israël  en  hoe bijbelverhalen veel meer voor hem gingen leven door ze te lezen op de plek waar ze gebeurd zijn 
 
Belangstellenden kunnen elk moment tussen 19.00 u en 22.00 u binnen komen lopen. De verhalen van elk cA 15-20 minuten worden achter elkaar verteld en herhaald. na elk verhaal is er de mogelijkheid om aan te schuiven of weer weg te gaan.  Als er een verhaal aan de gang is, is er wel een gezellig drankje in de eetzaal om bij te wachten. Entree is gratis. 
 
Datum: 15 november 2019
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
locatie: Vijverstraat 2 , 8921 GP Leeuwarden